news

Școala de Sudură Crișan – al treilea an consecutiv de curs sudor pentru fabrica Ford Craiova

Școala de Sudură Crișan anunță cu mândrie continuarea parteneriatului său cu prestigioasa Fabrică Ford Craiova, finalizând formarea personalului pentru al treilea an consecutiv. Acest moment reprezintă angajamentul Școlii de Sudură Crișan de a oferi educație de înaltă calitate și de a contribui la forța de muncă cu profesioniști calificaț.

Excelență în Formare:

Angajamentul Școlii de Sudură Crișan față de excelență se reflectă în programele sale specializate de formare concepute pentru a satisface standardele exigente ale liderilor de industrie precum Ford. Cea mai recentă sesiune de formare a dotat personalul cu tehnici specializate de sudură, protocoale de siguranță și abilități specifice industriei.

Beneficii pentru Companii:

Colaborarea dintre Școala de Sudură Crișan și Ford exemplifică numeroasele avantaje pe care personalul instruit le aduce companiilor:

  1. Creșterea Productivității: Companiile beneficiază de o forță de muncă calificată, care poate îmbunătăți semnificativ productivitatea prin muncă eficientă și precisă, rezultând în procese eficientizate.
  2. Respect pentru Siguranță: Profesioniștii instruiți pun accent pe siguranță, reducând riscul de accidente și asigurând un mediu de lucru sigur.
  3. Eficientă în Operațiuni: Personalul calificat contribuie la minimizarea erorilor, ducând la operațiuni eficiente din punct de vedere al costurilor, deoarece companiile pot menține standarde ridicate de calitate fără cheltuieli inutile.

Ing. Ioan Marin CRIȘAN – directorul școlii:

“Angajamentul nostru de a furniza educație de înaltă calitate și de a satisface nevoile în continuă evoluție ale industriei a fost constant, iar colaborarea continuă cu Ford exemplifică devotamentul Școlii de Sudură Crișan față de excelență. Beneficiile aduse de personalul instruit companiilor nu pot fi subevaluate și absolvenții noștri au un impact semnificativ asupra forței de muncă și a companiilor pe care le deservesc.”

Maistru Gabi Chițescu – instructor:

“Sudura este o artă și o știință, iar studenții noștri îmbrățișează această dualitate prin angajamentul lor față de precizie, siguranță și inovație. De la stăpânirea tehnicilor specializate de sudură la adoptarea tehnologiilor de ultimă generație, studenții noștri sunt bine pregătiți să facă față provocărilor lumii dinamice a sudurii.

Îmi exprim recunoștința față de studenți pentru munca lor și dorința de a învăța. Realizările lor sunt o reflecție a dedicării lor, precum și a mediului colaborativ și de susținere dezvoltat la Școala de Sudură Crișan.”.

Despre Școala de Sudură Crișan:

Școala de Sudură Crișan se află în fruntea educației în domeniul sudurii, oferind consecvent programe de formare relevante industriei. Școala a intrat în al 11-lea an de activitate cu un angajament pentru excelență recunoscut în competiții internaționale.

Pentru informații media sau mai multe informații despre programele de formare ale Școlii de Sudură Crișan, vă rugăm să contactați:

[email protected]

www.scoalacrisan.ro

Curs sudor, curs sudura, cursuri profesionale, cursuri formare profesionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *