Uncategorized

Şcoala de sudură din Arad, premiată la secţiunea „Antreprenoriat responsabil şi global”

MANDRI – 7th of DECEMBER 2016

Şcoala de sudură din Arad care funcţionează  sub egida Filialei judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Roman  a participat la „Premiile pentru promovarea Intreprinderilor Europene 2016” la secţiunea „Antreprenoriat responsabil şi global”.

La concurenta cu firme de prestigiu din Europa, cu tradiţie şi experientă de zeci de ani,  Şcoala de sudură arădeană, condusă de Ing. Ioan Marin Crişan, a ocupat un bine meritat loc şase internaţional şi locul unu naţional.

„Fiind prima participare de acest fel pentru şcoala noastră, acest loc ne onorează. Pornind de la selecţia, şi până la participarea la Bratislava, în acest premiu şi aceasta reunoaştere internaţională stau ani de muncă, nu doar a mea ci şi a fomatorilor. Fără sprijinul întregii echipe nu aş fi reuşit aceasta performanţă.

Nu pot să nu mulţumesc încă odată  preşedintlui Patronatului Român, domnul  Gheorghe Naghiu, care m-a sprijinit încă de la început atât financiar cât şi moral şi logistic.”, a declarat Ioan Marin Crişan la revenirea de la Bratislava.

În completare vicepreşedintele Filialei Arad a Confederaţiei Patronatul Român, Marcel Măinescu a declarat:

„Firmele româneşti se confruntă cu lipsa forţei de muncă calificate, iar apariţia unei Şcoli de Sudură într-un oraş în care sudorii sunt la mare căutare este un câştig pentru oraş. De aceea ne bucură recunoaşterea internaţională a Şolii de sudură arădene, şi felicit munca întregii echipe. ”

O nouă promoţie de sudori

Este deja bine cunoscut renumele Şcolii de sudură din Arad care funcţionează sub egida Filialei Arad  a Confederaţiei Patronatul Roman.

În acest început de decembrie a şasea promoţie de sudori a susţinut „proba de foc”  a exemenului de absolvire.

„Mă bucur că am reuşit  să ducem la bun sfârşit cursurile cu o nouă generaţie de sudori. Dacă în promoţiile trecute majoritatea elevilor erau din Arad şi din împrejurimi anul acesta am avut sudori din Lupeni, una dintre zonele defavorizate ale ţării. Aceşti tineri au venit să înveţe o meserie  şi ceea ce mă bucură este faptul că am reuşit să vin în sprijinul lor, şi să le ofer posibilitatea califiării într-o meserie căutată atât în ţară cât şi în afară”, a declarat Ioan Marin Crişan directorul Şcolii de sudură din Arad.

„Sunt mândru de meseria pe care am ales-o , vă promit că o să am rezultate foarte bune de acum înainte, şi doresc să mulţumesc atât domnului director Crişan cât şi familiei mele pentru tot sprijinul acordat” a delarat Cristian, unul dintre cursanţi. Acesta a fost instruit de Gabi Chiţescu.

 

Video by Calin BIBE.

Original article:

Şcoala de sudură din Arad, premiată la secţiunea „Antreprenoriat responsabil şi global”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *