Școala de Sudură își redeschide porțile pentru a șasea promoție de sudori

VESTIC – 13 SPETEMBRIE 2016

Școala de Sudură Crișan a redeschis porțile pentru a șasea promoție de sudori, o meserie foarte căutată în industrie.

Profesionalismul  pe care cursanții îl întâlnesc la Școala de Sudură Crișan, care funcționează sub egida Filialei Județene Arad a Confederației Patronatului Român, atrage din ce în ce mai mulți oameni, tineri precum și bătrâni care doresc o reconversie profesională.

Dacă până acum, cei mai mulți dintre viitorii meseriași au venit  din județul Arad, persoanele înscrise acum vin din județele Hundeoara și Gorj.

”Sunt foarte mândru să văd că o nouă generație de sudori s-a înscris la cursul nostru de calificare. Avem oameni tineri, precum și oameni mai în vârstă care își doresc o șansă mai bună pe piața muncii, și ceea ce mă bucură este că din ce în ce  mai mulți oameni din țară ne caută, de exemplu din Lupeni – jud. Hunedoara și din județul Gorj. Nu pot decât să mă mândresc că seriozitatea profesorilor noștri a popularizat școala noastră de sudură, și că din ce în ce mai mulți tineri se îndreaptă către noi. Este o dovadă că meseria de sudor este una foarte căutată, și că este din ce în ce mai important să deții o calificare. Sper ca în viitor, școlile de meserii să fie din ce în ce mai căutate și ca tinerii să înțeleagă că este corect să ai o meserie și să o practici decât să fii șomer cu facultate” a declarat Ioan Marin CRIȘAN, președintele Filialei Județene Arad a Confederației Patronatului Român.

Articolul original:

http://www.vestic.ro/articol_39701/-group-crisan-a-redeschis-scoala-de-sudura-in-arad.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *